Ja si të pastroni rrugët e frymëmarrjes me këtë recetë fantastike

Ja si të pastroni rrugët e frymëmarrjes me këtë recetë fantastike A keni probleme me frymëmarrje. A kolliteni dhe nxirrni qelb gjatë gjithë kohës?

Kundër këlbazës në organet e frymëmarrjes përdoret me sukses rrepani i zi.

Atë duetet ta shponi në mes dhe atë zgavër duhet mbushur me mjaltë. Kur mjalti të tretet , nxirret lëngu nga rrepani dhe pihet 3 herë në ditë nga 1 lugë kafeje.

Efektet do t`i vëreni me ditën e parë të përdorimit të këtij lëngu.