Home Modë & Estetikë Ja si i të rrisni qerpikët dhe vetullat

Ja si i të rrisni qerpikët dhe vetullat

qerpikëtQë të rrisni qerpikët dhe vetullat ne ju kemi sjellë një recetë të përbërë nga 3 vajra natyral të cilët kur përzihen së bashku kanë efekt mahnitës në rritjen e vetullave me qerpikëve.

Juve do ju duhet: vaj ricini, vaj koksi dhe vaj avokadoje. Përzini këto të tirja në një kuti derisa të krijoni një masë homogjene. Vendoseni atë në qerpik dhe vetulla me një brushë për qerpikë 3 herë në ditë dhe rezultatet do të jenë mahnitëse.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...