Home Modë & Estetikë Ja si t’i bëni qerpikët më të shpeshtë

Ja si t’i bëni qerpikët më të shpeshtë

Ja si t’i bëni qerpikët më të shpeshtëPër t’i bërë qerpikët të duken më të shpeshtë përdorni pudër para se të vini maskarë. Ajo do të largojë yndyrat e lëkurës të cilat kapin qerpikët mes vete duke i ndarë ato dhe duke i bërë të duken më të shpeshta.

Pasi të aplikoni pudrën me brushë për qerpikë apo brushë të thjeshtë aplikoni në qerpikë maskarë duke mos lënë shenja të bardha.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...