Home Këshilla të ndryshme Ja si t'i humbni 7 kg për 7 ditë

Ja si t’i humbni 7 kg për 7 ditë

Ja si t'i humbni 7 kg për 7 ditëJu paraqesim dietën me të cilën për vetëm shtatë ditë do të humbni shtatë kilogramë nga pesha juaj,raporton Gazeta Kosova Sot

DITA E PARË: Kafjalli – 1 gotë jogurt; Dreka – 2 vezë të ziera dhe 20 gramë djathë; Darka – sallatë e lehtë.

DITA E DYTË: Kafjalli – 1 gotë jogurt; Dreka – 1 vezë të zier dhe një mollë; Darka – 1 vezë të zier.

DITA E TRETË: Kafjalli – çaj pa sheqer; Dreka – 150 gramë djathë; Darka – sallatë.

DITA E KATËRT: Kafjalli – 1 gotë jogurt; Dreka – 1 vezë, 8 copë kumbulla të thata; Darka – 1 vezë të zier.

DITA E PESTË: Kafjalli – çaj pa sheqer; Dreka – 100 gramë lakër të freskët ose karotë; Darka – 1 vezë të zier.

DITA E GJASHTË: Kafjalli – 1 gotë jogurt; Dreka – 2 mollë ose 2 portokaj; Darka – 1 gotë kefir.

DITA E SHTATË: Kafjalli – 1 gotë jogurt; Dreka – 30 gramë djathë, portokall ose mollë; Darka – 2 vezë të ziera. Derisa të jeni në dietë, është me shumë rëndësi që të pini së paku dy litra ujë në ditë dhe për çdo ditë të dilni për shëtitje në ajër të freskët, së paku një orë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Myku i gojës, katër mënyra për ta kuruar shpejt e shpejt

Myku i gojës është një infeksion i shkaktuar nga përhapja e kërpudhave Candida albicans në mukozën e gojës. Mund të ndodhë në çdo moshë, por më të prekurit kryesisht janë zakonisht fëmijët dhe të moshuarit. Për fat të mirë, është e mundur ta luftoni atë me mënyra natyrale. Edhe pse këto alternativa nuk zëvendësojnë ilaçet antifungale, janë një ndihmë e vlefshme...