Home Këshilla të ndryshme Jepet alarmi për limonin te pijet në lokale

Jepet alarmi për limonin te pijet në lokale

Jepet alarmi për limonin te pijet në lokaleKa shumë persona që nuk e pranojnë akullin në lokale për shkak të denoncimeve të shumta në lidhje me ruajtjen e tij, por së fundmi është dhënë alarmi edhe për limonin.

Ekspertët bëjnë me dije se në fetat e limonit që banakierët na vënë në gotat e pijeve, ka mikrobe të shumta, pasi limoni pothuajse asnjëherë nuk lahet në mënyrën e duhur.

Studiuesit kanë gjetur në studimin e tyre se pothuajse 70% e mostrave që analizuan, përfshinin 25 lloje të ndryshme mikrobesh.

“Mikrobet e gjetura në mostrat e limonit në studimin tonë, kanë të gjitha potencial për të shkaktuar sëmundje infektive në vende të ndryshme të trupit”, thonë hulumtuesit.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...