Home Këshilla Seksuale Ka ardhur koha e femrave “@”, janë ato që bëjnë ligjin në

Ka ardhur koha e femrave “@”, janë ato që bëjnë ligjin në

Tashmë duket se ka ikur koha e mashkullit “@”, atij që cilësohet si një lojtar dominues dhe me tipare të padiskutueshme të udhëheqjes në shtrat.

Tani është gruaja e cila e ka fituar shkronjën e parë të greke, që i jep karakterin e autoritetit dhe të komandës, sidomos në shtrat.

Me pak fjalë, seksi i dobët nuk është më i tillë ….

Një fakt i tillë është vënë në dukje në Kongresin e 14-të të Shoqërisë Evropiane për Mjekësinë seksuale, mbajtur në Milano, raporton agjencia e lajmeve NOA.al.

Ku është thënë saktësisht se në 35% të rasteve, është një grua që e fut një krizë në mashkull, veçanërisht në qoftë se të dy partnerët janë nën moshën 40 vjeç.

Hulumtimi i kryer në 4409 njerëz të moshës 18 deri 75 vjeç, të intervistuar nga 4 vende (Italia, Gjermania, Kanadaja dhe Brazili), tregoi se 13% e meshkujve vuan nga çrregullimet erektive, që i bën të mos jenë të zotët në shtrat e në këtë mënyrë, të dominohen nga femrat “@”.

“Seksualiteti ka ndryshuar në mënyrë dramatike, – vëren Francesco Montorsi, profesor i urologjisë në Universitetin e Milanos, – mjafton të shtoni se 75% e meshkujve do që të ketë seks më shpesh se 1-2 herë në javë, por vetëm 12% e tyre e arrin këtë”.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...