Home Ushqim Kajsitë ushqim dhe ilaç

Kajsitë ushqim dhe ilaç

Kajsia ka efekt pozitiv te te sëmuret nga zemra. E mbron organizmin nga infeksionet, I forcon kockat, dhembet, e përmirëson te pamurit etj.

Nëse konsumohet para ushqimit ndikon pozitivisht ne tretje, kurse për shkak te përmbajtjes se hekurit duhet te gjendet ne dietën e anemikeve.

Kajsia përmban shume vitamine C, B dhe beta karoten (provitamine A). prej mineraleve përmban kalium, kalcium, magnez, fosfor, sulfur dhe hekur.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

99 Emrat e Bukur të Allahut

1. ER RAHMAN (I Gjithëmëshirshmi); 2. ER RAHIM (Mëshirëploti). “Zbritje prej Mëshiruesit, Mëshirëplotit!” Fusilet, 2. 3. EL MELIK (Sunduesi); 4. EL KUDUS ( i Pastërti); 5. ES SELAM (Paqedhënësi); 6. EL MUMIN (Siguruesi); 7. EL MUHEJMIN (Mbizotëruesi); 8. EL AZIZ (Fuqiploti); 9. EL XHEBAR (i Gjithëfuqishmi); 10. EL MUTEKEBIR (I Madhërishmi). “Ai është Allahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, Sundues i përgjithshëm, i Pastër (prej të metave që...