Kanceri i lëkurës paralajmëron trupin me këto shenja… mos i injoroni!

Kanceri i lëkurës paralajmëron trupin me këto shenja… mos i injoroni!Kanceri i lëkurës është një formë e shpeshtë e kancerit, e cila fatmirësisht nëse kapet në kohë mund të jetë plotësisht e kurueshme.

Por kjo sëmundje dërgon disa sinjale në trup, të cilat nëse injorohen mund të kenë pasoja të rrezikshme, shkruan Gazeta Mapo, transmeton lajmi.net.

Specialistët tregojnë se cilat janë shenjat që nuk duhen injoruar:

1 – Nishanet e çuditshme apo të shëmtuar që shfaqen në trup papritur

2 – Nëse në thoin tuaj shfaqet një vizë ngjyrë kafe në formë vertikale

3 – Keni turbullir në shikim

4 – Një shenjë e cila shfaqet në trup dhe nuk ikën

5 – Nishanet në këmbët tuaja janë një shenjë paralajmëruese. Mos i injoroni!.