Kastraveci jua ruan pamjen rinore

Kastraveci jua ruan pamjen rinoreJo më kot, që në epokën primitive, kohë kur ende nuk kishin dalë kremrat dhe produktet e paketuara të cilat ndihmonin në “zhdukjen” e syve të plakur, të ënjtur dhe të rrudhur.

Edhe në ditët e sotme, përdorimi i kastravecit, duket të ketë të njëjtat veti çudibërëse, transmeton “Zëri”.

Mjekësia popullore vërteton se ky produkt bën të numri në rinimin e muskujve të lëkurës, si dhe i jep elasticitet qelizave.

Pra përveç që mund ta hani dhe me këtë t’i kontribuoni organizmit tuaj, ju kastravecin mund ta përdorni edhe në flegra, për ta vendosur përreth syve, për ta rinuar lëkurën në atë pjesë.