Home Këshilla për Prindër Kate e ka stilin më të bukur të shtatzënisë

Kate e ka stilin më të bukur të shtatzënisë

Kate e ka stilin më të bukur të shtatzënisëKate Middelton është shpallur zonja me stilin më të mirë të shtatzënisë nga ‘Vanity Fair’.

Dukesha angleze, edhe pse shtatzënë, vazhdon të jetë në mesin e femrave me stilin më të mirë. Besoj se të gjithë pajtohemi që ajo vërtet e meriton këtë titull.

Ajo e ka zgjeruar stilin e saj prej lajmit të shtatzënisë, duke shtuar pallto të bukura dhe pantallona me motive të ndryshme, gjithnjë duke pasur kujdes që veshjet e saj të jenë të pranueshme për gjendjen e saj.

“Ajo që na pëlqen te Kate është pëlqimi i klasikes nga ana e saj”, tha një përfaqësues i ‘Vanity Fair’-it. “Ajo ka një thjeshtësi dhe një funksionalitet në rrobat e saj, gjë që i bën edhe më të bukura. Kate vazhdon të mbetet një ikonë stili”.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...