Home Këshilla Seksuale Katër komplekset seksuale të meshkujve

Katër komplekset seksuale të meshkujve

Ndërsa femrat kanë komplekse lidhur me trupin e tyre, celulitin dhe kilogramët e tepërt, komplekset e meshkujve lidhen kryesisht me seksualitetin.

Ja katër komplekset seksuale me të cilat meshkujt përballen çdo ditë:

Dominimi

Shumica e meshkujve mendojnë se raporti seksual duhet të udhëhiqet pikërisht prej tyre. Por ndodh që të përballen shpesh me dilemën nëse do të ishte më mirë që të shijonin pasionin e plotë të partneres duke ja lënë asaj drejtimin e lojës.

Krahasimi

“A jam më i mirë se të tjerët?”, është pyetja në të cilën shumë meshkuj çdo ditë janë në kërkim të përgjigjes.

Përmasat e organit seksual

Kompleksi i përjetshëm i gati çdo mashkulli është pikërisht në madhësinë e krenarisë së tij. Gara dhe krahasimi i përjetshëm fillon që në shkollë dhe vazhdon gjatë tërë jetës.

Xhelozia

Atë që duhet ta dijë çdo mashkull është që në të shumtën e rasteve partnerja e tij ka pasur jetë edhe para tij. Xhelozia në ish-partnerët seksualë është e shpeshtë, por me të vërtetë e panevojshme dhe pajustifikuar.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...