Home Modë & Estetikë Këngëtaret që ‘mahnitën’ me veshjet e tyre

Këngëtaret që ‘mahnitën’ me veshjet e tyre

Këngëtaret që mahnitën me veshjet e tyre.01Ndarja e çmimeve “Billboard Music Awards 2013” ka qenë e rëndësishme për shumicën e këngëtarëve, të cilët kanë ecur në tapetin e kuq në Las Vegas.

Ka pasur prej tyre që kanë shkëlqyer, por jo pak kanë qenë më shumë sesa transparente për publikun. Madonna, Kesha, Jennifer Morrison, Carly Rae Repsen janë vetëm disa prej emrave që “mahnitën” me veshjet e tyre. Shikoni më poshtë:

 

 

 

 

 

Këngëtaret që mahnitën me veshjet e tyre.02 Këngëtaret që mahnitën me veshjet e tyre.03 Këngëtaret që mahnitën me veshjet e tyre.04 Këngëtaret që mahnitën me veshjet e tyre.05

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...