Keni flokë që elektrizohen? Ja si duhet t’ja bëni

floketJu keni flokë të thatë dhe të hollë dhe gjithmonë shqetësoheni nga elektrizimi që bëjnë flokët tuaj sa herë i krihni?

Është shumë e rëndësishme të mos përdorni një krëhër me dhëmbë plastik, pasi plastika gjithmonë i bën të elektrizohen flokët tuaj, përdorni një krëhër me dhëmbë metalik ai kurrë nuk do t’i elektrizojë flokët tuaj.

Një sekret tjetër është nëse flokët tuaj janë shumë të elektrizuar kur doni të dilni hidhni disa pika ujë mbi duar dhe lagini, ose me pak spraj flokësh i lyeni.

Duhet të tregoni kujdes në zgjedhjen e shampos, gjithmonë të zgjidhni shampo që është kundër elektrizimiz të flokëve, lexojini mirë detajet e shampos kur ta blini.

Produktet dhe maska hidratuese për flokët tuaj me doemos duhet të përdoren. Në këtë mënyrë do të keni flokë më të shëndetshëm.