Keni partnerin xheloz? Ja zgjidhja …

xheloziaE vuani tepër faktin se partneri juaj është shumë xheloz, dhe shpesh herë në qetësinë më të madhe ju filloni të debatoni për gjërat më të vogla? Sot do t’ju japim disa këshilla të vlefshme se si të largoni sadopak xhelozinë e tepruar të partnerit tuaj. Mbase ajo nuk do të ikë plotësisht, por do e bëjë partnerin të mendohet mirë përpara se të flasë ose të veprojë me nerva.

Ruani qetësinë sa herë që ai ka një krizë xhelozie. Mund të duket e vështirë por do i shihni të mirat më vonë. Nëse tregoheni indiferente ndaj situatës  do të shërbejë edhe si një moment prove për të dy partneret.

Qëndrojini larg adresave të email-it të njëri-tjetrit, apo inbox-it të mesazheve të facebook apo telefonit.

Nëse ja ktheni me të njëjtën monedhë do të ishte një strategji që kërkon të vejë në të njëjtën provë edhe ndjenjat e partnerit, dhe me këtë rast do të të mësoni nëse partneri juaj është me mendje hapur si ju, apo do ishte më mirë t’i jepnit fund, për të evituar një lidhje vetëm me  keqkuptime dhe sherre.

KËSHILLA TË NGJASHME