Home Këshilla të ndryshme Keni puçrra në fytyrë?Ja zgjidhja...

Keni puçrra në fytyrë?Ja zgjidhja…

Keni puçrra në fytyrë?Ja zgjidhja... Gjatë gjithë jetës së tij që prej pubertetit, ky i ri ka vuajtur nga puçrrat e mëdha në fytyrë. Ka kërkuar zgjidhje pafund tek mjekët, por pa rezultat.

Brian Turner, 23-vjeç, u tregoi ndjekësve të tij se si arriti të humbiste puçrrat e mëdha me qelb. Shumë të rinj e vuajnë këtë.

Këshilla distike duket e habitshme për të pastruar fytyrën. Në një video të postuar në Istagram, ai u tregoi ndjekësve se si arriti të pastronte përfundimisht fytyrën.

Ai tha se ka përdorur një ilaç të rëndë i quajtur “Accutane”, të cilin e ka përdorur rreth 70 herë, por pa rezultat.

Sapo përfundonte lyerja, puçrrat rishfaqeshin sërish. Për të arritur tek suksesi, ai hoqi dorë përfundimisht nga qumështi, ndërsa ka konsumuar vazhdimisht sasi të mëdha ujë dhe perimesh çdo ditë.

“Kështu që unë nuk konsumoj më produkte me bazë shtazore”, tha ai. Z. Turner ‘garantuar’ se recetë e tij e ujit dhe perimeve do të ndihmojë sufferers puçrra fytyre.

“Nëse keni puçrra në fytyrë, hiqeni qumështin nga dieta juaj. Pini sa më shumë ujë gjatë ditës dhe hani të paktën 10 deri në 16 porcione me perime në ditë”, tha ai.

“Nëse ju bëni këto dy gjëra, unë ju garantoj se do të shihni ndryshime në lëkurën tuaj”, shtoi.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Mishi i kuq nxit kancerin e zorrëve

Konsumimi i përditshëm i mishit të kuq apo të përpunuar, edhe në sasitë më të vogla, mund të rritë rrezikun e sëmundjeve të rënda të stomakut. Një studim gjashtëvjeçar i Universitetit të Oksfordit me pjesëmarrjen e rreth gjysmë milion grave dhe burrave anglezë të moshës 40 deri 69 vjeç ka treguar se dietat me bazë mishin e kuq shtojnë me...