Këpucët e sheshta, trendi sezonit

Këpucët e sheshta, trendi sezonitPranvera është padyshim një nga sezonet më të përshtatshme për të zgjedhur këpucë të rehatshme, që ju lehtësojnë mjaft lëvizjen pa harruar dhe rëndësinë e estetikës.

Nëse doni të keni këmbë të qeta dhe përherë të freskëta për të përballuar çdo zhvendosje dhe ecje në distancë, atëherë këpucët e sheshta janë të duhurat për ju.

Këpucët “stringate”, të cilat janë të sheshta fare ose me pak takë, janë të përshtatshme si për pantallona edhe për t’i veshur me fund.

Këpucët e sheshta, trendi sezonit

Këto janë modelet më të përhapura për këtë stinë, me të cilën ju do të keni mundësinë për t’u ndierë më ndryshe..

Këpucët e sheshta, trendi sezonit