Këshilla dhe truke për ndriçim e flokëve

floketPushimet janë të bukura për të gjithë ne, plot relaksim, largimi i vëmëndjes nga puna, hallet dhe streset e përditshme që na shoqërojnë gjatë gjithë vitit.

Flokët mund të përfitojnë nga efekti i rrezeve të diellit dhe mund të marrin një ngjyrë te shndritshme dhe të bukur prej ari e cila do të nxjerr në pah vlerën e vërtetë të flokëve tuaj.

Për të bërë këtë efekt sa me të dukshëm mund të aplikojmë dhe disa kremëra special të cilët i gjejmë në treg që floku të jetë më i shëndetshëm dhe i bollshëm. Po ashtu këto kremra e ruajnë flokun nga djegia që që lëshojnë disa rreze dielli të cilat nuk janë shume te dobishme si për flokët ashtu dhe për trupin tonë, sidomos ato të orëve te drekës.