Home Shëndetësi Këshilla për kujdesin e syve për përdoruesit e kompjuterit

Këshilla për kujdesin e syve për përdoruesit e kompjuterit

Këshilla për kujdesin e syve për përdoruesit e kompjuteritPas çdo 20 deri në 30 minuta punë para kompjuterit, shikoni një objekt të largët dhe mbyllini sytë disa herë.

Njerëzit kanë tendencë për të ulur kopsitjen e syve kur janë duke punuar në kompjuter. Kjo mund të çojë në tharjen e syve. Mundohuni t’i mbyllni sytë 12 deri 15 herë çdo minutë.
Bëni ushtrime për sytë në intervale të shpeshta.
Gjithçka që duhet të bëni është thjesht të mbyllni sytë disa herë, pastaj t’i rrotulloni në drejtim të akrepave të orës dhe në drejtimin e kundërt.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...