Home Këshilla Seksuale Këshilla si të mbani gjallë pasionin në çift

Këshilla si të mbani gjallë pasionin në çift

Intimiteti në çift për t’u realizuar plotësisht kërkon bashkëpunimin e të dy partnereve.
Për shkak të ndryshimeve fizike dhe biologjike kënaqësia seksuale nuk përjetohet në të njëjtën mënyrë dhe në të njëjtën kohë nga të dy partnerët.

Për femrat kjo është më e vështirë, sidomos në fillesat e marrëdhënies. Për këtë jepen një sërë këshillash për të ndihmuar në shmangien e këtyre problemeve sado të vogla qofshin që lindin në jetën në çift.

Për të mbajtur gjallë pasionin dhe jetën e plotë seksuale është e nevojshme që të bisedoni me partnerin/en tuaj për çdo problem që ju shqetëson.

Vetëm në këtë mënyrë do të mund të “shëroheni” nga disa mendime që nuk do t’iu lejojnë të përjetoni plotësisht raportin tuaj në çift.

1- Jepini kohë vetes
2- Komunikoni
3- Bëhuni përgjegjës
4- Mos ndaloni
5- Kulmi i eksitimit
6- Nëse gjithçka tjetër dështon.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...