Me këtë truk të gjitha këpucët tuaja me taka do të jenë të rehatshme sikur atletet

1Ja çfarë duhet të bëni!

Blerja e këpucëve me taka mund të jetë me rrezik, sepse në atë kohë të shkurtër, sa zgjat prova e këpucëve në dyqan, nuk mund të dini a do të jenë ato të rehatshme.

Zgjidhja ekziston, sepse kemi gjetur trukun, i cili për dy sekonda do t’ju zbulojë se a janë të rehatshme.

Për të konstatuar a do të jenë të rehatshme këpucët me taka, patjetër duhet t’i provoni!.

Në të vërtetë, kjo mund të dihet vetëm duke i shikuar këpucët, dhe e gjitha që do t’ju duhet është metri.

Distanca midis shollës dhe thembrës do të zbulojë a janë këpucët të rehatshme.

Nëse distanca midis shollës është më e vogël se 7.5 centimetra, takat nuk do të jenë të rehatshme, pa marrë parasysh lartësinë e takës.

Distanca sa më e shkurtë, lakesa është më e madhe dhe pesha më e madhe bie në gishta të këmbës, dhe kështu do të jetë edhe parehatia, edhe dhembje më të mëdha./Telegrafi