Home Modë & Estetikë Këto 5 ngjyra janë perfekte për bjondet!

Këto 5 ngjyra janë perfekte për bjondet!

Këto 5 ngjyra janë perfekte për bjondet!Siç edhe ua kemi vënë në dukje më parë, ka disa ngjyra të cilat duket të mrekullueshme nëse vishen nga zeshkanet. Nga roza e ndezur tek e verdha e zbehtë, pastel, Po për të tjerat me flokë më të çelur?

Epo, ka disa ngjyra të tjera të cilat mrekullojnë kur vishen nga bjondet! Këto tone dhe reflekse mund të nxjerrin në pah më të bukurën e çdo vajze me lëkurë dhe flokë të çelët. Ua tregojmë se cilat janë:

Shikoni si shkëlqejnë me këto ngjyra bjondet më me stil të botës!

2

Këto 5 ngjyra janë perfekte për bjondet!

Këto 5 ngjyra janë perfekte për bjondet!

 

Këto 5 ngjyra janë perfekte për bjondet!

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Femrat që kanë këto inde në gjoks rrezikohen nga kanceri

Si mund ta verifikoni a jeni të rrezikuara? Agjencia e ushqimit dhe e pijeve ka propozuat që gjatë kontrollit në mamograf të fokusohen në rrezikun nga kanceri i gjirit ndaj të cilit deri tani pothuajse askush nuk i ka kushtuar kujdes – a kemi dendësi të vogël apo të madhe të indeve në gji. Gjinjtë e forta me inde të dendura...