Home Këshilla të ndryshme Këto dy pyetje tregojnë a jeni me të vërtetë të dashuruar

Këto dy pyetje tregojnë a jeni me të vërtetë të dashuruar

6Ekzistenca e dashurisë dhe natyra e saj është diçka që i ka ‘trazuar’ filozofët për shekuj të tërë, por disa shkencëtarë besojnë se kanë gjetur një set pyetjesh që tregojnë qartë se a ekziston ajo, ose nëse marrëdhënia juaj do të përfundojë me divorc.

Ato janë:

“Sa jeni i lumtur me njeriun që jeni martuar në krahasim me atë se sa i lumtur do të ishit në nuk do të ishit të martuar me të?” dhe “Si mendon se do të përgjigjej partneri juaj në këtë pyetje?”.

Universiteti i Virgjinias ekzaminoi rreth 4,000 çifte dy herë, për gjashtë vite, dhe të dhënat e tyre u analizuan më pas.

Të dhënat zbuluan se ata të cilët thanë që nuk do të ishte më keq sikur të ishin single kishin më shumë gjasa që të ndahen, shkruan Gazeta Express.

Vetëm 40% e pjesëmarrësve ia qëlluan se si ndjehet partneri i tyre për marrëdhënien e tyre, që është “rrënja” e shumë problemeve në marrëdhënie.

Tani, bëjani vetes këto pyetje!

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...