Home Shëndetësi Këto janë problemet mjekësore që shkaktojnë pagjumësinë

Këto janë problemet mjekësore që shkaktojnë pagjumësinë

pagjumesiaProbleme mjekësore që mund të shkaktojnë pagjumësinë janë:

Astma

Alergjitë

Sëmundja e Parkinsonit

Sëmundja e veshkave

Kanceri

Dhimbjet kronike

Medikamentet që mund të shkaktojnë pagjumësinë janë:

Ilaçet kundër depresionit

Medikamentet e ftohta që përmbajnë alkool

Medikamentet për dhimbje që përmbajnë kafeinë

Hormonet

Medikamentet për presion të gjakut

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...