Home Këshilla për Prindër Këshilla për shtatëzëna Këto jane pyetjet që duhet të bëni vetes para se të bëheni...

Këto jane pyetjet që duhet të bëni vetes para se të bëheni nënë

Këto jane pyetjet që duhet të bëni vetes para se të bëheni nënëKa shumë pyetje që ju shkojnë në mendje para se të vendosni të keni një fëmijë.

A jam unë gati? A kemi para të mjaftueshme? A e dua partnerin tim mjaftueshëm për të bërë këtë angazhim me të? A do të jem një prind i mirë? A mund ta përballojë një fëmijë? A do të jetë fëmija i shëndetshëm?, etj.

Por ka vetëm një pyetje që me të vërtetë ka rëndësi.

Kjo është pyetja më e rëndësishme, sepse kjo ju ndihmon për të dini se çfarë me të vërtetë do të të kërkohet nga ju.

“A jeni gati për të dashur dhe për të ndarë veten dhe jetën tuaj?” – Kjo është pyetje që duhet të pyesni veten. Nëse përgjigja është jo, atëherë merrni kohë për të ushqyer veten, marrëdhënien tuaj dhe lidhjet tuaja familjare derisa ju të ndjeheni më e fortë dhe e gatshme për të ndarë dashurinë tuaj.

Nëse përgjigja është po, atëherë urime, ju jeni gati të keni një fëmijë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ushqimet më të mira kundër celulitit

Celuliti është akumulimi i tepërt dhe i parregullt i yndyrës nën lëkurë. Ai formohet në këmbë dhe merr dukjen si lëvozhgë portokalli. Celuliti është një problem që i intereson pjesës më të madhe të grave, që më shumë se sa nga shëndoshja e trupit, varet shumë nga stili i jetës dhe nga ushqimet që konsumojmë. Lajmi i mirë është që...