Këto shenja të çuditshme mund të jenë shenja të diabetit

4Sëmundja e diabetit prek shumë persona në gjithë botën dhe shpesh është e vështirë që në fillim të hetohen shenjat e para.

Janë disa shenja të çuditshme të cilat mund të tregojnë se po përballeni me diabet, transmeton Indeksonline.

Ato janë si më poshtë:

1. Mishra të dhëmbëve të pezmatuar apo infektuar

2. Probleme me lëkurë

3. Ndjeshmëri e çuditshme në shputa të këmbëve

4. Humbje e shiqimit apo dëgjimit

5. Gjumë i shpeshtë.