Home Këshilla të ndryshme Këto shenja tregojnë se e keni gjetur personin e duhur

Këto shenja tregojnë se e keni gjetur personin e duhur

8Kur njëri partner e thyen besimin e tjetrit, kjo shkakton dhimbje. Sa më shumë që një person i beson personit tjetër – sa më shumë që ai ose ajo brengoset – aq më shumë do të dhemb kur ai besim thyhet.
Këto dhimbje shkaktojnë plagë të cilat nuk mund të shërohen lehtë. Nëse keni gjetur një person të cilit i besoni shumë, dhe që nuk mund ta imagjinoni duke e thyer atë besim, atëherë keni gjetur personin e duhur.Besimi është shumë i rëndësishëm për një marrëdhënie. Çfarë është më e rëndësishme të mbahet në mend është ajo se sa i fortë është besimi në mes dy individëve në marrëdhënie.

Ka njerëz në jetën tuaj të cilët do t’ju mbështesin, kritikojnë dhe do t’ju ndihmojnë në situata të caktuara. Por ka edhe të atillë që qëllimin kryesor e kanë që t’ju lëndojnë.

Nëse partneri juaj po ju shkakton vetëm dhimbje, dëshpërim dhe pikëllim, atëherë është mirë që të ndaheni sa më shpejtë që të mundni. Nëse i besoni plotësisht atij – dhe nëse ai nuk e ka thyer asnjëherë besimin – ju keni gjetur personin e duhur.

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...