Kirurgji estetike: te reja te rendesishme per gjoksin

 Kirurgji estetike: te reja te rendesishme per gjoksinAte qe shume nga ne enderrojne tashme mund te behet realitet: nese keni enderruar gjithemone nje gjoks pa proteze silikoni, lexoni pak se cmund te sjell e ardhmja.

Pas pak muajsh mund te jete e mundur qe dhjamin e hequr nga ijet dhe kofshet do te mund te perdoret per te mbushur gjoksin, nje operacion me rrezultat te dyfisht.

Lajmi do te josh te gjitha ato femra te cilat nuk kane pelqyer kurre mbushjen artificiale.

Teknika eshte eksperimentuar ne USA dhe ne Britanine e Madhe dhe ka dhene rrezultate te shkelqyera, llogaritet qe nga 2010 do te behet nje nder operacionet rutine.

Ne kete menyre gjoksi do te modifikohej me nje lende natyrale, ijet dhe kofshet  do te rimodelohen automatikisht, avantazh tjeter i kesaj teknike eshte se nuk do te duhej qe pas disa vitesh te zevendesosh protezen.