Kjo është mënyra më e mirë për t’i kujtuar gjërat

Kjo është mënyra më e mirë për t’i kujtuar gjëratTë mbash në mend, jo çdo herë është e lehtë, pasi që stresi dhe gjërat e tjera të ditës të bëjnë që të harroni shumë gjëra sidomos ato që i keni mësuar.

Kështu që ju bëjnë të mos ndjeheni mire dhe të mos jeni rehat me vetën. Mirëpo, ka disa mënyra përmes të cilave, nëse ju i praktikoni, mund të mbani mend më shumë dhe mund të tregoheni i suksesshëm në teste.

Këto janë mënyrat që të ndihmojnë që t’i rikujtoni gjërat para se të hyni në provim:

Dilni për të ecur para provimit

Lexoni me zë

Shpërblejeni vetën e juaj

Krijoni mendime në lidhje me atë që jeni duke lexuar

Hani çamçakëz gjatë leximit

Mësoni në grup

Vizatojeni atë që jeni duke e mësuar

Meditoni