Home Ushqim Kjo është receta më e kërkuar në Google search

Kjo është receta më e kërkuar në Google search

Nuk janë dietat. Receta më e kërkuar në internet në google search është receta autentike e Tiramisu-së.

ANSA shkruan se kjo ëmbëlsirë e shijshme bazuar te mascarpone, çokollatë dhe kafe është me të vërtetë udhëheqëse në motorin e kërkimit mes fjalëve më të kërkuara në Google, sa i përket botës së ushqimit në vitin 2016.

Nga 1 janari deri në 7 dhjetor 2016, kjo recetë ka kapur vëmendjen më të madhe të regjistrimeve në internet. Renditja e recetave të reja, zbulon një pasion të vërtetë të italianëve për ushqim të mirë, të bazuar tek tradita dhe te kuzhina tipike.

Pas Tiramisu-së, italianët kanë kërkuar këtë vit më shpesh recetën për Ratatouille, dhe për kungulleshka të marinuara, paninet integrale, Panettone, sanduiçe të butë ‘pita’, mojitos, makarona dhe specialitete gastronomike të traditës Bolognese, dhe e pashmangshmja “amatriciana”.

Buka, pavarësisht konsumit në rënie, ka kapur vëmendjen e përdoruesve të internetit, për recetat e përgatitura në shtëpi nga amvisat.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...