Kjo është receta natyrale për rritjen e thonjëve

Të gjitha këto procedura manikyrash që po bëni rregullisht po dëmtojnë ngadalë thonjtë tuaj.

Vizita në sallonin e thonjve një herë ose dy herë në javë nuk mund të jetë një shenjë e mirë. Plus, disa gra madje shkojnë me thonjtë artificiale që rrisin dëmet.Trajtimet e thonjve për të marrë një thua të ri dhe të shëndetshëm mund të jenë të shtrenjta. Procedura është disa orë në ditë për disa ditë. Pas kësaj, duhet të shpresosh që thoni të rritet i shëndetshëm.Videoja më poshtë do t’ju ndihmojë të riktheni thonjtë dhe t’i rritni ato më shpejt sesa keni menduar.

Femrat, të cilat kishin të njëjtin problem, provuan të gjitha mjetet natyrale në shtëpi që do të shihni më poshtë. Ata lanë disa komente të shkëlqyera rreth asaj se si i ndihmuan këto trajtime për problemin që kishin./Gazeta Shneta