Home Modë & Estetikë Kjo prerje flokësh i përshtatet secilës femër

Kjo prerje flokësh i përshtatet secilës femër

1Kur është fjala për zgjedhjen e një stili të ri të flokëve i cili duhet të jetë i përshtatshëm, atëherë secili nga ne duhet të ketë parasysh llojin e flokëve dhe tiparet, transmeton Klan Kosova.

Mirëpo një faktor tjetër më i rëndësishëm është: forma e fytyrës.Eksiston një prerje flokësh për të cilën stilistët besojnë që i përshtatet secilit njeri.

Çdo i dyti i person i famshëm tashmë ka guxuar ta provojë.Shikoni më poshtë për cilat stile të flokëve është fjala:

2

3

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...