Home Modë & Estetikë Koleksioni i sandaleve me ari dhe diamant nga Loriblu

Koleksioni i sandaleve me ari dhe diamant nga Loriblu

Shtëpia e modës italiane për këpucë luksoze Loriblu krijoi një koleksion të limituar të sandaleve të shtrenjta nga ari, diamanti, rubini dhe kristali, por jo secili klientë mund t’i blejë këto sandale.

Një pjesë e koleksionit ekskluziv janë dy modelet më ekstravagante të punuar nga lëkura e gjarpërit dhe të dekoruara me diamante dhe rubin. Ana pozitive e këpucëve është që pjesa që mbanë këmbën për këpucën mund të largohet dhe të përdoret si bizhuteri në dorë.

Modelet më luksoze violete dhe të arit kushtojnë nga 30.000 euro.

Modelet më të lira janë të punuar nga kristalet swarovski dhe kushtojnë 2.500 euro. Të gjitha këpucët shiten sëbashku me një valixhe lëkure e dekoruar me kristale.

“Hirushet” e pasura që do të kenë mundësi të blejnë nga një palë këpucë duhet shumë të kujdesen që mos ti humbin këto sandale elegante.
Modelet më të lira janë të punuar nga kristalet swarovski dhe kushtojnë 2.500 euro. Të gjitha këpucët shiten sëbashku me një valixhe lëkure e dekoruar me kristale.

“Hirushet” e pasura që do të kenë mundësi të blejnë nga një palë këpucë duhet shumë të kujdesen që mos ti humbin këto sandale elegante.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...