Home Modë & Estetikë Koleksioni i Swarovski

Koleksioni i Swarovski

Swarovski prezanton edhe kete vit, pjese nga koleksioni i tij i Koleksioni i Swarovskilimituar per Krishtlindje.

Por ne boten fantastike te kristal Swarovskit, katallogu pasurohet me pjese te reja, si peme, engjej, kembana te cilat preferohen shume per te dekuruar shtepine ose per dhurata per njerzit tone te dashur.

Por aksesori me “cool” i firmosur Swarovski per Krishtlindjet e 2009 qendron gjithemone kopjuteri me dekoracionet e Swarovskit.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...