Home Modë & Estetikë Kombinime ngjyrash për thonjtë në pranverë

Kombinime ngjyrash për thonjtë në pranverë

Kombinime ngjyrash për thonjtë në pranverëPranvera është kohë e përsosur për të bërë eksperimente me ngjyra, nga ngjyra e flokëve, e rrobave e deri te ngjyra e thonjve

Ngjyra rozë dhe e hirtë
Ky është një kombinim shumë i mirë për shkak të kontrastit të madh të ngjyrave. Ngjyra rozë intensive e kombinuar me ngjyrën e hapur të hirtë bëjnë një kombinim shumë të mirë. Kur mendojmë për pranverën ngjyra rozë është e para që na vjen në mend.

E kuqja dhe nektarina
Të dyja ngjyrat janë parë shumë në koleksionet e pranverës për vitin 2013, prandaj sigurohuni ta keni në dollap, sepse do të jetë prezent gjithkund. Fakti se i takojnë të njëjtit ten ngjyrash të ngrohta e bën kombinimin e tyre edhe më të bukur dhe të pëlqyer.
Mint dhe koral
Ky kombinim është shumë i këndshëm për shkak se është i ëmbël dhe delikat, ashtu si është vetë pranvera. Për shkak se të dyja janë ngjyra të hapura, kombinimi i tyre jep një rezultat të mrekullueshëm.

Emerald dhe e artë
Ngjyra emerald, d.m.th. ngjyra e gjelbër e mbyllur, është shpallur ngjyra e vitit 2013, kështu që do ta shihni në çdo anë. Kombinimi i kësaj ngjyre me ngjyrën e artë duket jo vetëm bukur, por edhe elegant. Ngjyrat e tilla bien në sy dhe mund të përdoren për çdo rast.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

99 Emrat e Bukur të Allahut

1. ER RAHMAN (I Gjithëmëshirshmi); 2. ER RAHIM (Mëshirëploti). “Zbritje prej Mëshiruesit, Mëshirëplotit!” Fusilet, 2. 3. EL MELIK (Sunduesi); 4. EL KUDUS ( i Pastërti); 5. ES SELAM (Paqedhënësi); 6. EL MUMIN (Siguruesi); 7. EL MUHEJMIN (Mbizotëruesi); 8. EL AZIZ (Fuqiploti); 9. EL XHEBAR (i Gjithëfuqishmi); 10. EL MUTEKEBIR (I Madhërishmi). “Ai është Allahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, Sundues i përgjithshëm, i Pastër (prej të metave që...