Home Këshilla Seksuale Kontraceptiv kundër infeksioneve

Kontraceptiv kundër infeksioneve

Zbulimi se oksidimi shkakton dëmtime në spermë ka lejuar që shkencëtarët australian të formulojnë një kontraceptiv kimik mashkullor që bllokon infeksionet mashkullore.

Studimi i bërë nga Universitetit i Newcastle ka zbuluar një familje përbërësish në gjendje të bllokojnë fekondimin mashkullor, duke e bërë spermën të palëvizshme.

Gjithashtu kjo përbërje parandalon transmetimin e infeksioneve të transmetuara seksualisht.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ushqimet më të mira kundër celulitit

Celuliti është akumulimi i tepërt dhe i parregullt i yndyrës nën lëkurë. Ai formohet në këmbë dhe merr dukjen si lëvozhgë portokalli. Celuliti është një problem që i intereson pjesës më të madhe të grave, që më shumë se sa nga shëndoshja e trupit, varet shumë nga stili i jetës dhe nga ushqimet që konsumojmë. Lajmi i mirë është që...