Home Modë & Estetikë Kozmetika biotech

Kozmetika biotech

Kozmetika biotechAntiage-t e rinj studiohen sikur te ishin terapi te reja, duke ndryshuar natyren e kozmetikeve, me metoda dhe instrumenta tipik mjeksore.

Jane dhe do te jene keto te rejat e antirrudhave, qe premtojne penetrimin ne thellesi per te rigjeneruar qelizat e lekures.

Nuk do te kete me vetem kremra dhe locione per te aplikuar, por produkte ibride te gjenerates se re, te cilat mbrojne, rigjenerojne dhe forcojne qelizat deri ne thellesi.

Kjo eshte akoma ne faze eksperimentale dhe studimi, por qe do te vij ne nje te ardhme te aferme.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...