Kripë dhe vaj ulliri për osteoporozë

Kripë dhe vaj ulliri për osteoporozëKy është një ilaç i mahnitshëm që do t’ju vijë në ndihmë për lehtësimin e të gjitha dhimbjeve të osteoporozës dhe pas përdorimit të saj, nuk do të ndjeni dhimbje për disa vjet.

Domethënë, do të duhet të përgatisni një përzierje me vaj perimesh të parafinuar dhe kripë dhe të masazhoni pjesën e qafës dhe shpatullat.

Përbërësit:

10 lugë kripë dhe 20 lugë vaj (ulliri, luledielli).

Metoda e përgatitjes:

Përzieni vajin dhe kripën mirë dhe vendosini në një shishe qelqi, mbylleni atë dhe lereni për disa ditë.

Aplikimi:

Masazhoni çdo mëngjes pjesën e qafës dhe shtyllën kurrizore, rreth 2­3 minuta në fillim, pas

përfundimit të masazhit, fshini qafën me një peshqir të lagur dhe të ngrohtë.

Çdo ditë, rrisni kohëzgjatjen e masazhit me 2­3 minuta.

Këtë masazh duhet ta përsërisni për 10 ditë. Pas 8­10 procedurave do të vini re ndryshime rrënjësore.