Home Këshilla Seksuale Kriza ekonomike po frenon edhe jetën seksuale në çifte

Kriza ekonomike po frenon edhe jetën seksuale në çifte

Nëse jeni duke menduar për të rigjetur formën e duhur dhe nivelin e lartë të pasionit për festën e Shën Valentinit atëherë ndoshta po bëni diçka të mirë por gjithsesi të sforcuar.

Stresi dhe lodhja e shkaktuar nga rënia ekonomike sipas studimeve rezulton të ketë ndikuar edhe tek marrëdhëniet seksuale në çift.

Më shumë se çereku i njerëzve që përfshirë në studim thanë se janë duke kryer më pak marrëdhënie seksuale se një vit më parë. Një tjetër arsye besohet të jetë detyrimi për të punuar me orë të zgjatura për të arritur të ruajnë vendet e punës.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Lënia e cigares/ Kur mungesës së vullnetit i vjen në ndihmë teknologjia

Kudo dëgjojmë të flitet mbi dëmet që shkakton pirja e cigares. Por a është e lehtë të hiqet dorë nga ky zakon? Autoritetet shëndetësore në mbarë botën apelojnë për lënien cigares si një mënyrë për mbrojtjen e shëndetit. Në 2019, pak gjëra kanë mbetur pa u shpikur. Disa me qëllimin e zhvillimit të stileve tona të jetës, disa me qëllimin...