Kujdes ja gjërat që ua prishin bukurinë

Kujdes ja gjërat që ua prishin bukurinëKa shumë gjëra që ne normalisht i bëjmë për çdo ditë, që mund të na e afektojnë mënyrën se si dukemi.

Nuk është problem nëse shprehitë e gjërat që bëjmë na ndihmojnë ta përmirësojmë pamjen, mirëpo problemi i vetëm është se këto gjëra mund të na e shkatërrojnë bukurinë.

Gjumi mund ta prishë lëkurën.

Ekziston një term që quhet “gjumi i bukurisë”, dhe kjo është e nevojshme për bukurinë dhe pamjen tuaj. Jo vetëm mungesa e gjumit, por edhe kushtet, në të cilat flini janë të rëndësishme për lëkurën tuaj.

Përveç gjumit, po ashtu edhe makijazhi mund të jetë i keq për lëkurën. Për këtë arsye s’duhet të flini kurrë me produkte kozmetike në fytyrë dhe duhet ta lani mirë fytyrën para gjumit.

Po ashtu, nëse e mbani telefonin në vesh gjatë tërë kohës mund ta dëmtoni lëkurën tuaj, e nëse i lani shumë shpesh, flokët mund t’i dëmtoni.