Home Shëndetësi Kujdes nga pastrueset e pambuku për vesh

Kujdes nga pastrueset e pambuku për vesh

Kujdes nga pastrueset e pambuku për veshPastrueset prej pambuku për vesh janë më të përdorshmet. Njerëzit i përdorin për faktin se janë të buta dhe nuk dëmtojnë veshët gjatë pastrimit të dyllit.

Por a keni menduar ndonjëherë se ato mund të kenë edhe efekt tjetër?

Shkenctarët thonë se këto pastruese vetëm e shtyjnë dyllin brenda në vesh dhe një sasi më të vogël e nxjerrin jashtë. Kësisoj ato vlerësohen si shumë të dëmshme, duke bllokuar me tepër veshtë tuaj se sa pastruar.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sëmundjet e zemrës, kanceri – të ndërlidhura me konsumimin e ushqimeve të përpunuara

Këto ushqime përfshijnë: patate të skuqura, bukë të bardhë, ushqime të gatshme, salçiqet, drithërat me sheqer dhe pijet me gaz – në thelb çdo produkt që përfshin një procedurë industriale. Ngrënja e shumtë e hamburgerëve, picave, biskotave dhe e ëmbëlsirave, po del të jetë e rrezikshme për shëndetin. Një studim i rreth 45.000 njerëzve të moshës së mesme gjeti se vdekjet...