Home Këshilla të ndryshme Kujdes vajza!Me produktet kozmetike

Kujdes vajza!Me produktet kozmetike

Kujdes vajza!Me produktet kozmetikeVajza do të dilni sonte dhe sigurisht do të bëni grimin tuaj të preferuar, por duhet të keni kujdes sepse përdorimi i gabua i make up-it mund t;ju kushtojë shumë.

Shpesh kur blejmë produkte kozmetike nuk e dimë se çfarë jemi duke blerë. Ne nuk i kontrollojmë produktet, madje as ata që i shesin nuk i kontrollojnë. Më poshtë do të njiheni me disa fakte të tmerrshme për make up-in që përdorim. Nuk ka asnjë rregullore federale për produktet kozmetike që të kontrollohen, edhe pse produktet kozmetike përbëhen shpesh nga përbërës kimikë.

Kompanitë e kozmetikës nuk i testojnë prodhimet e tyre. Kompanitë janë përgjegjëse ligjërisht për të vërtetuar se produktet e tyre janë të sigurta.
80% e përbërësve të produkteve kozmetike nuk janë të testuar për sigurinë që nuk shfaqin asnjë problem për lëkurën.

Shumë produkte të shitura si produkte origjinale dhe me një çmim shumë të ulët janë të falsifikuara, pasi vlera e produktit nuk mund të arrijë në çmimin minimal.
Kur produktet lexojnë “organike” nuk do të thotë që janë 100% organike dhe natyrore pasi në përpunimin e tyre ka përbërës kimikë./Blitz/

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shafrani i Indisë, një bimë çudibërëse

Shafrani i Indisë po konsiderohet si një ilaç në mjekësi. Kjo bimë njihet mijëra vjet më parë në Indi, duke u përdorur përveçse si një erëz aromatike edhe si një bimë mjaft e efektive medicionale me përfitime të shumta shëndetësore. Përbërja shafranit nga kurikumi, ka bërë që shkencëtaret ta krahasojnë kurikumin me medikamente anti- inflamatore, por pa efekte anësore, sidomos për...