Home Këshilla të ndryshme Kumbullat e thata bëjnë mrekulli

Kumbullat e thata bëjnë mrekulli

KumbullatKumbullat e thata mund t’i gjeni në çdo stinë dhe mund t’i konsumoni kurdo. Janë të shijshme, por mbi të gjitha kanë veti të shumta kuruese.

Konsumimi i rregullt i tyre ndihmon për të forcuar kockat. Jo vetëm kaq por këshillohen të konsumohen rregullisht nga gratë që janë në menopauzë për t’a përballuar më lehtë këtë fazë.

Ndër të tjera forcojnë kujtesën, stimulojnë funksionimin e mirë të zorrëve dhe mbi të gjitha ndihmojnë për të forcuar shikimin.

Kush nuk i dëshiron t’i hajë kokërr, mund t’i ziejë dhe t’iu pijë lëngun.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shafrani i Indisë, një bimë çudibërëse

Shafrani i Indisë po konsiderohet si një ilaç në mjekësi. Kjo bimë njihet mijëra vjet më parë në Indi, duke u përdorur përveçse si një erëz aromatike edhe si një bimë mjaft e efektive medicionale me përfitime të shumta shëndetësore. Përbërja shafranit nga kurikumi, ka bërë që shkencëtaret ta krahasojnë kurikumin me medikamente anti- inflamatore, por pa efekte anësore, sidomos për...