Home Këshilla Seksuale Kungulli rrit dëshirën seksuale tek meshkujt!

Kungulli rrit dëshirën seksuale tek meshkujt!

Një afrodiziak i ri, i cili te njeriu do të sjellë deri te prodhimi i hormonit të kënaqësisë dhe eksitimit, vjen nga produkti ushqimor të cilin e takojmë çdo ditë, por shpesh e injorojmë.

Bëhet fjalë për kungullin, përkatësisht kungullin e pjekur, aroma e të cilit ka efekt afrodiziak në trurin e mashkullit.

Kjo është vërtetuar nga një studim i realizuar në qendrën për hulumtimin e aromës dhe shijes në Chicago, ndërsa vërtetësinë e këtij zbulimi e kanë analizuar duke vërejtur ndikimin e rreth 40 aromave në qarkullimin e gjakut në organin seksual mashkullor.

Është interesante se aroma e pites nga kungulli e ka ngritur qarkullimin e gjakut nëpër organin seksual mashkullor për 40 për qind. Ndërkaq një kombinim i aromës së kungullit me atë të livandës është treguar edhe më i suksesshëm.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...