Home Këshilla Seksuale Kur është ajo më e eksituar!

Kur është ajo më e eksituar!

Studimi i fundit ka zbuluar se në cilën ditë dhe cilën orë femrat janë më të disponuara për seks.

Të shtunën në mbrëmje(çdo të shtune) rreth orës 23 është koha kur femrat ndjejnë nevojë për mardhënie seksuale, ka treguar hulumtimi i Woman’s Health.

Nëse gjykohet sipas përgjigeve të Britanikeve, del se dhoma e gjumit nuk është vendi më i dashur për seks. 40% e tyre, me plot bindje do të kishin kryer marëdhënie edhe jasht shëpisë, në punë apo në plazh.

Në ishull si seksualisht më të kënaqura janë raportuar gratë nga jugperëndimi, veriperëndimi dhe Skocia, ndërsa më pak të kënaqura nga jeta seksuale janë prezantuar Irlandezet.

Një e treta e grave nga Londra dhe Uellsi, megjithatë kanë deklaruar se kryejnë mardhënie seksuale më shumë se tri herë në javë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ilaçi që përdoret shpesh shkakton sterilitet te meshkujt

Një grup shkencëtarësh nga Universiteti i Kopenhagës zbuluan se analgjeziku dhe ibuprofeni antipiretik mund të çojnë në infertilitet te meshkujt. Rezultatet e hulumtimit janë botuar në revistën "Procedurat e Akademisë Kombëtare të Shkencave". Eksperimenti u ndoq nga 31 meshkuj nga 18 deri në 35-vjeç. Ata u ndanë në dy grupe. Grupi i parë i të anketuarve morën 600 miligramë ibuprofen (ekuivalent...