Home Këshilla të ndryshme Kur ta shtypni këtë pikë, uria zhduket, ndërsa metabolizmi kthehet në normale!

Kur ta shtypni këtë pikë, uria zhduket, ndërsa metabolizmi kthehet në normale!

Provoni kur keni uri herën tjetër

A e keni ditur që ekziston pika magjike në trup, e cila, kur e shtypni, zhduk urinë dhe stabilizon metabolizmin?

Kjo metodë na vjen nga akupresura, dhe paraqet shtypje dhe masazh të lehtë të pikës në dorë, e cila gjendet saktësisht në mes të parallërës – saktësisht në gjysmën e gjatësisë nga supet deri te bërryli, përafërsisht në fund të tricepsit.

Për t’u zhdukur uria, kësaj pike duhet bërë masazh të lehtë me lëvizje rrethore në kohëzgjatje prej 30 sekondave, në të dy duart.

Kur të keni sulmin tjetër të urisë, provojeni – nuk mund t’ju dëmtojë!

Dhe, domosdoshmërisht , na shkruani, nëse akupresuara në këtë rast, ka efekt! 

KËSHILLA TË NGJASHME


TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...