Home Shëndetësi Kura në kushte shtëpie për të fjetur gjumë

Kura në kushte shtëpie për të fjetur gjumë

Kura në kushte shtëpie për të fjetur gjumëJu keni probleme me pagjumësinë?

Keni pasur një ditë të lodhshme dhe doni të pushoni mirë? Ja disa këshilla që duhet të ndiqni:

Për të qenë në gjendje të flini qetësisht një ilaç i shkëlqyer natyral janë lulet e pasionit. Përgatisni çajin me pak nga kjo bimë e tharë. Ky çaj është një qetësues i shkëlqyer natyror, ideal për pagjumësinë dhe në rastet kur jeni nervoz apo kur keni ndonjë shqetësim tjetër.

Një këshillë e vjetër e gjysheve është që ju të pini një gotë qumësht të ngrohtë para se të shtriheni në krevat.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...