Home KURAN KUR'ANI - BISMILAH

KUR’ANI – BISMILAH

Bismilahi Rrahmani Rrahim

Hutbe – Albislam Hutbe

Ilmihali – Albislam Ilmihali

KURANI - FEJA ISLAME
Kurani ne Shqip

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...