Home Këshilla të ndryshme Kurrë mos e lani vaginën brenda

Kurrë mos e lani vaginën brenda

Kjo në të vërtetë nuk është e nevojshme, sepse bërja dush çdo ditë është krejtësisht e mjaftueshme që të arrini pastërtinë e nevojshme të gjenitaleve.

Me shpëlarjen e brendisë së vaginës i eliminoni bakteret nga kanali vagjnal, gjë që mund të shkaktoni infeksion. Gjithashtu, kimikaliet dhe preparatet mund të irritojnë vaginën tuaj.

Vrushkulli i fuqishëm i eliminon bakteret e dobishme të cilat gjenden në vaginë dhe krijon bazë të përshtatshme për zhvillim të mikrobeve të dëmshme.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...