Home Këshilla Seksuale Kush janë më të mirë në tradhti, meshkujt apo femrat?

Kush janë më të mirë në tradhti, meshkujt apo femrat?

Kush janë më të mirë në tradhti, meshkujt apo femrat?Çfarë mendoni, a tradhtojnë femrat më pak se meshkujt apo thjesht këtë gjë e bëjnë më mirë, andaj shumë rrallë ndodhë të zbulohen?

Të gjithë e dimë që edhe femrat tradhtojnë, transmeton Telegrafi, mirëpo kur përmendet fjala “aferë“, rrallëkush mendon për femrën tradhtare, apo jo?

Dinë të ruajnë sekretin
“Femrat di të ruajnë sekretin” – tingëllon në mënyrë të pabesueshme, por është e vërtetë. Mbase nuk dinë të ruajnë sekretin për kolegen e cila i ka treguar diçka në besim dhe pret që të mos u tregojë mikeve gjatë ndejave duke pirë kafe, mirëpo kur është fjala për jetën e tyre dashurore, aq më parë ajo e ndaluara, bile dinë mirë të heshtin.

Dinë të gënjejnë
Dihet që femra “humb vlerat” nëse ka pasur marrëdhënie seksuale me shumë meshkuj, andaj gënjeshtra dhe fshehja u është gjë e natyrshme. Gjithashtu, kur mashkulli i pyet se si ndihen, do t’i thonë “super!” – Madje edhe nëse ka qenë katastrofale. Trajnimi i këtillë i aftëson që të gënjejnë edhe për seksin për të cilin askush nuk bën të dijë.

Kujdesen për detajet
Meshkujt thjesht janë qenie të pakujdesshme. Kështu do të kthehen në shtëpi me gjurmë buzëkuqi, do të harrojnë të zhdukin dëshmitë nga dhoma e gjumit apo do të mbajnë korrespondencë me dashnoren madje edhe para bashkëshortes. Femra e cila tradhton do të gjejë vendin e përsosur në të cilin nuk do të ketë shanse që ta zbulojë ndokush, do të kujdeset për rrobat që të mos mbeten gjurmë, do të bëjë dush, në mënyrë që të mos ketë aromën e mashkullit tjetër.

Femrat janë qenie pedante andaj dhe më me sukses tradhtojnë. /Telegrafi/

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sallata marule, aleatja më e mirë për t’u dobësuar, lehtësuar stresin dhe për të fjetur 8 orë rresht

Është mbretëresha e sallatave, por është gjithashtu një burim i shkëlqyeshëm i ushqyesve dhe ofron përfitime të shumta shëndetësore: kjo është arsyeja pse sallata marule nuk duhet të mungojnë në dietën tuaj. Pavarësisht se konsumohet shpesh për dietë, sallata marule është në të vërtetë një ushqim me veti të shumta terapeutike. Sallata marule është në dispozicion gjatë gjithë vitit, me...