Ky është modeli më i popullarizuar i sutjenave

sutjenatSi më të popullarizuarat femrat kanë zgjedhur pikërisht këto sutjena, të cilat ngjasojnë me bikini (rroba banje) dhe ofrojnë komoditet absolut.

Ky model i sutjenave është zgjedhur ndër më të popullarizuarit në rrjetet shoqërore, ndërkaq kjo ndoshta është hera e parë që komoditeti ka fituar ndaj estetikës, transmeton Telegrafi.

Këto sutjena nuk kanë tel, ndërkaq femrat për shkak të dantellave e kanë karakterizuar si seksi.

Sutjena të këtilla sot veshin manekinet e popullarizuara jo vetëm nën fanellë por edhe nën xhaketë.
Më së shumti tërheq shikimet e meshkujve kur duket në mënyrë diskrete nën xhemper apo fanellë. /Telegrafi/